Welkom bij de Gemeentelijke Basisschool Barthel!

Terwijl de laatsten weken van de zomervakantie wegtikken, is onze school terug geopend. Het schoolsecretariaat is elke voormiddag open. De directeur is het normale uurrooster aanwezig.

Stilaan laten ook de leerkrachten zich terugzien en bereiden ze zich voor op een nieuw schooljaar. Met het jaarthema 'Allemaal muzikaal' mogen we ons aan een schooljaar verwachten vol muziek. En dat vanaf de eerste schooldag!

We verwelkomen juf Tine in de klas voor de cursus Rooms-Katholieke Godsdienst. Zij neemt deze taak over van juf Severine die helemaal voor het bisdom gaat werken. Vorig jaar al werd zij vervangen door juf Tineke.

Op vrijdag 30 augustus, in de namiddag, is er kennismaking met de nieuwe leerkracht.  Mocht u hiervoor geen uitnodiging hebben ontvangen, neem dan gerust even contact op.

Welkom op school, maar voor wie nog even geniet... prettige vakantie!

Online onthaal

Download documenten via het online onthaal.

De vele foto's van onze activiteiten, vindt u in de mediabibliotheek!

Blijf op de hoogte van onze activiteiten via de kalender.

Vind ons leuk!

Vind ons leuk en deel onze berichten! Dank u!

BAB je mee?

Barthel, Arthur en Bieke zijn bij ons Barthelianen heel bekende leeftijdsgenootjes. Maar kent u ze ook?

Barthel

Barthel leerden we een hele tijd terug kennen. De school draagt zijn naam. De letters van zijn naam vertellen je wat een echte Bartheliaan is.

Ben jij er één?

Arthur

Arthur is een echte groene jongen. Hij houdt van een nette en natuurvriendelijke school. In de klas draagt hij vaak zorg voor de leerlingen die het wat moeilijker hebben.

Bieke

Bieke is een beetje een excentrieke. Ze kleedt zich vaak gek en wordt boos als er kinderen worden uitgesloten. In de klas zoekt zij vaak een extra uitdaging.

Oefenen met Kweetet.be

Via het platform kweetet.be kunnen onze kinderen zowel in de klas als thuis verder oefenen op wat ze hebben geleerd.  Naast oefenen kunnen ze ook spelen. Zo wordt leren toch niet iets plezanter.

Oefenen met Bingel.be

Via het platform Bingel.be kunnen onze kinderen zowel in de klas als thuis verder oefenen op wat ze hebben geleerd.  Zo wordt leren toch niet iets plezanter.