Een huis- of schoolbezoek?

De wet op de privacy laat niet toe dat wij als school beschikken over de gegevens van de startende peuters. Schrik dus niet als scholen niet uit eigen beweging op bezoek bij je komen. Wie dat wel doet, is in feite in overtreding.

Via de website van het LOP en de onderwijskiezer basisonderwijs kunt u het volledige aanbod van scholen in Vlaanderen bekijken: per regio, per net, volgens aanbod, ...

Indien u interesse hebt in onze school, willen we u graag verder helpen. Wij bieden u enkele mogelijkheden.


U komt naar één van onze instapavonden:

Tijdens een instapavond kunt u even de school bezoeken. U wordt ontvangen in zaal Barthel. Je kan er een filmpje bekijken over het leven op school en het leven in de instapklas. De juffen staan klaar om uw vragen te beantwoorden. De kleintjes kunnen intussen spelen op het bewegingsparcours dat de turnleerkracht heeft klaargezet. De administratie is beschikbaar om de nodige info te geven. De ouderraad staat paraat met een drankje om u ook van hun kant uit welkom te heten.

Voor het schooljaar 2016-2017: dinsdag 7 maart tussen 17.00 uur en 19.00 uur.

 

U komt op bezoek naar school

Indien u zich niet vrij kan maken op de instapavonden of u heeft die net gemist. Dan maakt onze administratieve medewerker graag even tijd voor u.  Een bezoek aan de campus, een kleine rondleiding in de klassen, een losse babbel en u gaat heel wat wijzer naar huis.  Via contact en het contactformulier kunt u onze school snel bereiken.

 

Wij komen bij u langs...

Uit eigen beweging langs komen, dat mag niet... maar indien u ons uitnodigt, komen we heel graag langs.  Een huisbezoek aanvragen kan eveneens via het contactformulier .

 

U komt langs op één van onze activiteiten.

Via de kalender op deze webstek bent u snel op de hoogte van de activiteiten die wij organiseren. U bent er steeds welkom. Ook op het schoolfeest, de kaariting, de opendeurdag, ... maken wij tijd om uw vragen te beantwoorden.

'Iedereen is welkom!'
Daar gaan wij heel sterk van uit.
Laat dus niet na om vragen te stellen!