Beste bezoeker

Het is met veel plezier dat ik u even mag aanspreken. Laat ik maar beginnen met te zeggen dat u van harte welkom bent. Weten dat je welkom bent, is belangrijk. Het is een voorwaarde om je ergens thuis te voelen. Samen met de leerkrachten, het vzw-personeel, het technish en onderhoudspersoneel en de administratieve medewerker, maken wij daar dagelijks werk van.

Onze schoolfamilie is echter nog veel ruimer. Zo wat elke week zijn vrijwilligers in de weer om het schoolleven nog aangenamer te maken. Zowel tijdens de schooluren als er na bouwen zij mee aan onze fantastische schoolgemeenschap. Daarnaast kunnen wij ook rekenen op een sterke ouderraad en schoolraad.

Ooit gebruikten we de slogan Onderwijs op maat van uw kind.Om dit te realiseren, werd heel wat werk verzet. We hadden enkele jaren nodig om onze visie op onderwijs te actualiseren. U vindt deze op onze webstek terug. Wij geloven sterk in de begeleiding door onze leerkrachten en zetten heel was lestijden in op zorg. Samen met het CLB Mandel en Leie worden onze leerlingen op de voet gevolgd. De ouders zijn onze naaste partners in de opvoeding van onze kinderen. Betrokkenheid staat dan ook hoog in het vaandel.

Maar naast betrokkenheid is ook welbevinden een belangrijke motor bij het leren. Naar school gaan mag dus ook plezant zijn. We hopen dan ook dat u zich mag amuseren op onze school en alvast op deze webstek.

Kent u onze school nog niet? Kom dan gerust eens langs om de sfeer te proeven!

We duimen alvast voor een prachtig schooljaar! We duimen ook voor jou!

Schoolse groeten,

VANDAMME Tom