Elke morgen vanaf 06.45 uur tot aan schooltijd, maar ook na schooltijd tot 18.30 uur is er kinderopvang. Deze staat onder leiding van een kinderverzorgster. Nathalie Vandenberghe neemt deze rol op zich. Elke week is er een aangepast programma meestal gelinkt aan een actueel thema. Nathalie wordt bijgestaan in haar opdracht door Hendrika Noppe en Rina Decomble.

Het mag gezegd zijn... onze kinderen zijn graag in de opvang. Ze kunnen ravotten, inline skaten, tafeltennis spelen, knutselen, koken en nog heel wat meer. Te veel om op te noemen. Een opvang in school heeft de plicht zich te melden bij kind&gezin. Elk jaar volgt Nathalie nascholing om haar taak nog beter te kunnen uitvoeren.

De tarieven voor deze opvang zijn bijzonder democratisch:

1,50 EUR per uur voor het eerste kind. Dit is ook het langst blijvende kind.

1,40 EUR per uur voor de volgende kinderen.

Om 18.30 uur eindigt de opvang. Daarna wordt 18,00 EUR per begonnen uur aangerekend aan de ouders van de kinderen die nog uitzonderlijk aanwezig zijn. Ouders die deze regel misbruiken, zullen niet meer toegelaten worden tot de opvangdienst.