TWEEDE BARTHELSOUPER

Elke twee jaar gaan onze kinderen uit het derde tot en met het zesde leerjaar op kamp naar het buitenland. Deze reizen worden duurder en daarom doet ook de ouderraad een duit in het zakje.

Na het kamp is er telkens een pasta & dia-avond maar wanneer er geen kamp geweest is organiseren we onze lekkere Barthelsouper. Gezellig babbelen tijdens het aperitief, je buikje rond eten met stoofvlees of kaaskroketjes met frietjes en daarna een pasje wagen op de dansvloer. Voor de kinderen worden animatie en begeleiding voorzien. Er is zelfs een baby- en peutercorner. Dit jaar met de heel gewaardeerde medewerking van Speelplein 't Skepke uit Rekkem.

Volwassenen betalen 15,00 EUR voor het stoofvlees, kinderen slechts 10,00 EUR. Voor de kaaskroketjes betaal je ook slechts 10,00 EUR. Kaarten zijn te bekomen op het schoolsecretariaat tot en met dinsdag 3 oktober 2017 (www.barthelschool.be)

De volledige opbrengst komt ten goede van de kinderen en het schoolkamp.

Iedereen welkom! U komt toch ook?