Nieuwe schoolingang

Na acht jaren bouwen en verbouwen, kunnen we eindelijk ook gebruik maken van de nieuwe ingang en de zoen&vroem-zone. Het zal voor iedereen wat wennen worden.  Voorzichtigheid is dan ook voor iedereen aangewezen!  Goede afspraken maken goede vrienden, vandaar…

• Op de zoen&vroem-zone geldt éénrichtingsverkeer.
  • Bij het binnenrijden is er een zoen&vroemstrook aan de rechterzijde. U mag hier niet parkeren, maar wel stationeren om de kinderen te laten uitstappen. Het begin en einde van de strook worden aangegeven door onderstaand verkeersbord.
  • De parkeerplaatsen op de zoen&vroem-zone kunnen gebruikt worden voor kort parkeren;
  • De parkeerplaatsen in de Halluinwegel (bij het oprijden aan de linkerkant) mogen vrij gebruikt worden.
  • Het fietspad rechts wordt van de weg gescheiden door een groene strook. Hier komen later nog bomen. U mag hier niet parkeren!
  • Leerlingen met de fiets plaatsen deze in de nieuwe fietsenberging.
  • Een extra dienst poort en fietsenberging wordt door de leerkrachten uitgevoerd. Gelieve altijd hun richtlijnen te volgen.
  •

Daarnaast zal u ook merken dat we de poort openen en sluiten bij het belteken.  Mogen we ook vragen om dit te respecteren. Dan kan iedereen snel zijn dagtaak terug opnemen.

Na enkele weken zullen wij de nieuwe aanpak evalueren en waar nodig bijsturen.  Bedankt voor uw geduld. We zijn ervan overtuigd dat dit de veiligheid van de kinderen zal ten goede komen.