Elke dag opnieuw worden in onze keuken zo'n 200 maaltijden vers bereid. Onze keukenchef Saskia werd professioneel opgeleid en tovert de lekkerste gerechten op je bord. Verse producten, gezonde groenten, ... Het zal zeker voor een glimlach en een gevuld buikje zorgen. Boterhammen eten kan ook, maar dan betaal je eveneens voor het middagtoezicht. (0,80 EUR) Denk aan het milieu en stop je boterhammen in een brooddoos!

Een maaltijd kost 3,00 EUR voor een leerling van de lagere school. Een kleuter betaalt slechts 2,75 EUR. Op  dinsdag en vrijdag is er een dessert.

Elke morgen is er ook verse soep (0,35 EUR) of fruitsap (0,40 EUR) (EcoApple via melkcentrale Dejonghe). Een eigen drankje mag ook maar limonades worden niet toegelaten.

De maaltijden en de drankjes worden maandelijke via de factuur aangerekend.

Belangrijk:

Slechts per uitzondering kan het gebeuren dat een leerlingen van het normale patroon afwijkt. Dit dien je dan ook schriftelijk te melden aan de leerkracht.