Wij waren al een tijd op zoek naar een manier om u als ouders sneller en nauwkeuriger op de hoogte te houden van zaken die belangrijk zijn voor u en uw kind. Die manier hebben we gevonden in gimme. Een aantal klassen willen dit in dit schooljaar uitproberen.

Gimmeis een systeem waarmee we u via internet en e-mail allerhande berichten kunnen sturen. Het voordeel ervan is dat u enkel berichten krijgt die met de klas van uw kind te maken hebben. Gimme laat ons ook toe om online antwoordstrookjes, beelden en zelfs hele fotoalbums (bijvoorbeeld van de bosklassen) aan onze berichten te hangen. Dat is handig en prettig voor u en voor onze leerkrachten.

Voortaan zult u van ons dus e-mails krijgen via het gimme platform. Om gimme te kunnen gebruiken, hebben wij wel uw e-mailadres nodig.

Mogen wij u vragen om naar onderstaande webpagina te surfen: www.gimme.eu

• Stap 1: Klik op “registreer via facebook” of “registreer via e-mail”.
  • Stap 2: Nadat je geregistreerd bent op gimme zal je de vraag krijgen om je gemeente op te geven.
  • Stap 3: Gimme toont een lijst met alle gimme organisaties in je gemeente. Klik op de naam van de school. De kanaalkiezer zal uitklappen. Vink de klas(sen) van je kind(eren) aan.
  • Stap 4: Klik op klaar.
  • Stap 5: Proficiat! Je gimme prikbord is klaar en je volgt nu de klas(sen) van je kind(eren).