Via dit hoofdstuk op onze site bieden we u enkele media aan. Zo nu en dan werd een filmpje gemaakt.  Uiteraard beschikken we over heel wat foto's. En ook enkele liederen behoren tot ons mediaregister.

Aan het begin van elk schooljaar even onze ouders de toestemming om hun kinderen op foto's te tonen. Indien per vergissing toch een verkeerde foto online is gekomen, dan kan u dit melden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en doen wij zo snel mogelijk het nodige om deze te verwijderen.

We willen bezoekers er op wijzigen dat de toestemming alleen geldt voor onze eigen publicaties. Het is dus niet toegestaan om het beeldmateriaal van de school zonder toestemming ergens anders te gebruiken. Met dank voor uw begrip.